André Maranus wint Zijlstra paperwedstrijd

Succesvolle finale van de paperwedstrijd van het Zijlstra Center for Public Control & Governance

01-11-2011 | 20:50

Het Zijlstra Center for Public Control & Governance feliciteert André Maranus met het winnen van de Zijlstra paperwedstrijd 2011. Met een inspirerend verhaal over strategische vernieuwing op het gebied van management control en maatschappelijk rendement bij de brandweer heeft hij met overtuiging de overige deelnemers achter zich gelaten.

Als winnaar van de paperwedstrijd ontvangt de heer Maranus een korting van 50% op de inschrijving voor de opleiding tot Controller in de publieke en non-profitsector.

Na een bijeenkomst waarin de drie inzenders die als beste uit de bus waren gekomen hun paper mochten presenteren aan een deskundige jury, ontving de heer Maranus een cheque uit handen van de voorzitter van de jury, dr. Tjerk Budding. 

De jury, bestaande uit hoogleraren en docenten uit de opleiding en practitioners uit de publieke- en non-profitsector, was erg enthousiast over de verschillende inzendingen, maar uiteindelijk toch unaniem van mening dat de heer Maranus met zowel zijn paper, als zijn presentatie, het beste totaalplaatje had neergezet.  

Zijlstra paperwedstrijd 2Zijlstra paperwedstrijd 3