Prof. J. Bossert en Prof. R. van Eijbergen benoemd tot gasthoogleraar bij het Zijlstra Center

Het college van Bestuur van de VU heeft Prof. J. (Hans) Bossert en Prof. R. (Rob) van Eijbergen per 1 mei 2011 benoemd tot gasthoogleraar bij het Zijlstra Center.

11-04-2011 | 13:16

Hans Bossert is hoogleraar Public Governance aan Nyenrode Business University en tevens oprichter en directeur van het adviesbureau Public Impact. Daarvoor werkte hij sinds 1996 als partner bij Deloitte, waar hij verantwoordelijk was voor de dienstverlening van Deloitte in de publieke sector wereldwijd. Hij is aangesteld als directeur van het Zijlstra Center en verzorgt daarnaast een deel van de colleges Management Control.

Rob van Eijbergen is organisatiepsycholoog, hoogleraar Transitiemanagement aan de Rijksuniversiteit Groningen en de Universiteit van Stellenbosch en adviseur voor het ministerie van Buitenlandse Zaken. Hij verzorgt verschillende colleges en zich houdt zich bezig met de internationalisering van het Zijlstra Center.

Het bestuur van het Zijlstra Center is zeer verheugd met de beide benoemingen.

Bossert, Hans
Hans Bossert