Voor wie?

Om deel te nemen aan onze opleidingen, dien je minimaal drie jaar relevante werkervaring in een voor het vakgebied relevante functie en een academisch werk- en denkniveau te hebben. De werkervaring is noodzakelijk om voldoende profijt te hebben van de aangeboden inhoud en om een goede gesprekspartner te kunnen zijn voor andere deelnemers.

Deelnemers in onze opleidingen zijn afkomstig uit de beroepspraktijk en werkzaam in zeer diverse branches, zowel profit als non-profit. Onze opleidingen richten zich op mensen die verandermanagement of organisatieontwikkeling als eerste of tweede ‘beroep’ hebben en op gedreven professionals die werkzaam zijn als manager, in de staf, of als interne/externe adviseur. We focussen ons op professionals die zich verder willen bekwamen en hun kennis willen aanscherpen, en dat bij voorkeur doen met de best beschikbare kennis, materialen en gereedschappen en in het gezelschap van andere gedreven professionals.

Voor het integraal volgen van het Master of Science traject dien je te beschikken over een voltooide WO-masteropleiding bij voorkeur in een economische, bedrijfskundige, technische of sociaalwetenschappelijke discipline. Beschik je hier niet over, dan zijn er verschillende mogelijkheden en oplossingen. Afhankelijk van je vooropleiding kun je deelnemen aan een premaster. Heb je bijvoorbeeld een HBO-bachelor graad in economische, bedrijfskundige, technische of sociale discipline dan ben je toelaatbaar na het voltooien van het premasterprogramma. In een aantal andere gevallen kan volstaan worden met het voltooien van een deel van het premasterprogramma, bijvoorbeeld het deel dat betrekking heeft op onderzoeksmethoden. Dit kan het geval zijn als iemand een universitaire vooropleiding heeft gedaan waarin (vrijwel) geen onderzoeksmethoden en -technieken aan de orde zijn geweest.