Tuition fees

Collegegeld en overige kosten

  • Jaar 1-2 (januari-december): € 7.500 per programmajaar
  • Jaar 3 (januari-december): € 7.500 of € 2.500 per programmajaar, afhankelijk van het individuele traject van de deelnemer *
  • Jaar 4 (en alle daaropvolgende jaren) (januari-december): € 2.500 per programmajaar

De totale kosten van het programma liggen tussen € 20.000 en € 25.000 (in het geval van een 4-jarig traject). Deze bedragen omvatten de kosten voor deelname aan de modules, individuele begeleiding, toegang tot literatuur, toegang tot andere ABRI cursussen (optioneel) en Summer Schools, registratie, lunches en toegang tot verschillende VU-faciliteiten en diensten. Deelnemers kunnen desgewenst losse programmajaren afnemen. Het afnemen van afzonderlijke modules is niet mogelijk. Houd er rekening mee dat de reiskosten en de kosten in verband met de aanwezigheid van internationale conferenties niet zijn opgenomen in het collegegeld.

* De prijs voor het 3e jaar is € 7.500 in het geval dat de deelnemer kiest voor een volledig cursusjaar (bijvoorbeeld kwalitatieve cursussen na een jaar na de kwantitatieve cursussen te hebben gevolgd of vice versa). De prijs voor het derde jaar is € 2.500 in het geval dat de deelnemer ervoor kiest om geen cursussen te volgen en zelfstandig te werken met zijn/haar supervisor en promotor.