Toelatingseisen en aanmelden

Toelatingseisen en aanmelden

Toelating:
Het programma is bedoeld voor ervaren coaches en consultants die een substantieel deel van hun tijd willen besteden aan coaching van individuen binnen organisaties. De groepsgrootte is minimaal 12 en maximaal 21 deelnemers: Het startniveau van deelnemers is academisch of equivalent aan academisch met minimaal een afgeronde opleiding op hbo-niveau. 

Minimale vereisten zijn bovendien dat de deelnemers:

  1. een senior profiel als leidinggevende en/of adviseur hebben (bij voorkeur 2 jaar fulltime advieservaring), voldoende senioriteit om andere deelnemers effectief feedback te geven, alsmede openheid om onverwachte feedback te ontvangen.
  2. ervaring hebben met het voeren van (bij voorkeur gecontracteerde) coachinggesprekken, buiten of binnen de eigen afdeling of organisatie.
  3. gedurende het programma tenminste twee mensen zullen begeleiden in gecontracteerde coaching gesprekken – niet vanuit een leidinggevende of collegiale rol, maar binnen een echt onafhankelijke (advies / coaching) relatie.
  4. in staat en bereid zijn tot zelfreflectie.

Inschrijving
Formele inschrijving voor het programma geschiedt op basis van het aanmeldingsformulier. Zodra we dit ontvangen hebben, wordt u uitgenodigd voor een intakegesprek. In dit gesprek gaan de docenten en de deelnemer na of deelname voldoende rendement oplevert voor de deelnemer.
Na het intakegesprek wordt ingeschreven in volgorde van formele inschrijving. In het verleden was er vaak een reservelijst voor het programma; besloten is om in studiejaar 2019-20 met twee groepen te starten (in oktober en in november). Zie voor details 'inhoud van de studie en data'.

Aanmelden
Om u in te schrijven voor de opleiding stuurt u het inschrijfformulier op, te downloaden van de website van de opleiding, samen met:

  • 1 pasfoto (digitaal)
  • kopie paspoort of ID (geen rijbewijs)
  • kopie diploma, wo of minimaal hbo
  • curriculum vitae

Het formulier graag samen met de bijlagen sturen naar m.l.tepe@vu.nl, of eventueel per post naar
Vrije Universiteit, SBE
 Postgraduate opleiding Executive Coaching
 De Boelelaan 1105, kamer 6A-75
 1081 HV Amsterdam

Meer informatie
 Voor meer informatie over de opleiding en inschrijving neemt u contact op met: 
Lisette Tepe (020 598 6150) of via m.l.tepe@vu.nl
 

Download hier het inschrijfformulier.

Kijk voor de andere programma’s op de pagina's van het Center for Executive Coaching.