Toelatingseisen

Studenten met een master Accounting and Control en twee jaar relevante werkervaring kunnen direct starten met de postgraduate opleiding tot registercontroller. Studenten met een masteropleiding met een andere afstudeervariant kunnen ook starten met de postgraduate controllersopleiding, maar moeten wellicht een aantal deficiënties in de speciaal daarvoor georganiseerde Summercourse wegwerken. Voor alle studenten met een voltooide masteropleiding geldt dat in een toelatingsgesprek met de opleidingsmanager wordt vastgesteld of werkervaring en vooropleiding voldoen aan de eisen.

Instroomtraject voor HBO-ers

Om toegelaten te worden tot de opleiding, moet je in het bezit zijn van een wetenschappelijke mastertitel. Voor cursisten die nog geen mastertitel hebben is een parttime traject met de masteropleiding Accounting and Control ontwikkeld.

Deficiënties

Heb je een andere master dan Accounting and Control? Dan moet je voor de VRC kunnen aantonen dat je bepaalde voorkennis bezit. Dat kan met de vakken op je diploma's. Als dat niet voldoende is, organiseren wij een summercourse om je goed voor te bereiden op de start van de opleiding. In de brochure is hier nadere informatie over te vinden.